Пам'ятники з зеленого граніту у Рівному – якість від українського виробника

Пам'ятники з зеленого граніту у Рівному – якість від українського виробника

Кольорові пам'ятники – символ вишуканості, досконалості та елітності надгробку. Вшанувати пам'ять близької людини можна, замовивши надмогильні пам’ятники не лише класичного чорного чи сірого відтінку, але й моделі, виготовлені з зеленого граніту. Гранітні постаменти зеленого кольору мають неповторний вигляд та водночас лаконічні. 

В гранітній майстерні MEMORY ви можете замовити ексклюзивні надгробки з міцного природного каменю у незвичному виконанні. Наші дизайнери виконають для вас індивідуальний проект пам’ятника подвійного чи одинарного. З зеленого граніту пропонуємо виготовити не лише надгробну плиту, але й створити неперевершену комбінацію кольорів. Наші майстри вміло скомпонують пам’ятники з декоративними аксесуарами.

Купити пам'ятники з зеленого граніту: що потрібно знати

Наші дизайнери та майстри розробили універсальні моделі надгробків із граніту, які вирізняються надійністю та міцністю конструкцій. Ви можете вибрати красиву модель зеленого кольору з запропонованих готових варіантів або оформити замовлення на індивідуальне виготовлення надгробку з оригінальним декоративним оформленням. Зазначимо, що наша гранітна майстерня може виготовити пам’ятники різного розміру та форм за 2-4 тижні. 

Де замовити пам'ятники з зеленого граніту в Україні?

Купити вибрані пам’ятники з унікального зеленого граніту за цінами від виробника у Рівному, околицях міста, інших містах області, а також Тернопільській та Хмельницькій області ви можете, оформивши замовлення по телефону. Наші спеціалісти допоможуть підібрати потрібний варіант та розробити проект, своєчасно виконають замовлення, доставлять та встановлять пам’ятник.